www.facebook.com/VZWKittenInNood

Nieuws

11/02/2013

Verkoop sleutelhangers ten voordele van onze vwz!

Eén van onze vrijwilligers heeft om ons te steunen het fantastische idee gekregen om persoonlijke sleutelhangers te verkopen om ons te helpen!

Iedereen houdt ervan om hun geliefden dicht bij zich te houden en met een persoonlijke sleutelhanger is dit perfect mogelijk, het is ook een tof cadeautje waar iedereen mee gebaat is en oprecht blij mee is! Dus maak jullie familie en vrienden blij en help onze katjes!

Voor amper 6 euro kan je een sleutelhanger bestellen met 2 persoonlijke foto’s van je kinderen, huisdier, logo van jou bedrijf, …

De winst gaat integraal naar de vzw!!!

Indien jullie zo een sleutelhanger wensen te bestellen en op die manier onze katjes te helpen kan dit door het volgende te doen:

Mail mij dan 2 duidelijke foto’s, met je naam en adres en stort 6 euro met vermelding : sleutelhanger KIT op het rekeningnummer van Yentl Vanhuyse ( die het initiatief genomen heeft)

BE85 8904 2409 1206 ( OPGELET: dit is niet het rekeningnummer van Kitten in Nood!!! )

Van zodra jullie betaling is aangekomen alsook de foto’s zorgt Yentl ervoor dat de sleutelhangers zo vlug mogelijk gemaakt worden en op de post gedaan worden.

Wij willen jullie alvast bedanken voor de steun want zonder jullie lukt het ons niet!

Laatste nieuws

Verkoop van persoonlijke sleutelhangers via één van onze vrijwilligers ten voordele van onze vzw!
Lees verder...

Lid worden

De kosten voor het verzorgen, voederen en stereliseren/castreren lopen hoog op. Wij kunnen dan ook alle steun gebruiken.
Lees verder...